Η Extending Beauty by KB είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των σεμιναρίων κατάρτισης Hair extensions και Eyelashes extensions / Lash Lift και σας δίνει με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία να γίνετε μέλη της οικογένειας της και να μοιραστείτε την τεχνογνωσία και μεθοδολογία της.

Cosmetics

Δίνοντας βάση στην σωστή και ενδελεχή κατάρτιση των εκπαιδευόμενων τα σεμινάρια της Extending Beauty by KB διατίθενται αποκλειστικά σε VIP status, με την συμμετοχή της Karina Banos και μίας κάθε φορά εκπαιδευόμενης, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Τα σεμινάρια είναι διάρκειας δύο ή τριών ημερών, από τις οποίες η πρώτη μέρα αφορά την θεωρητική κατάρτιση της εκπαιδευόμενης, ενώ η δεύτερη και η τρίτη μέρα αφορούν την πρακτική κατάρτιση.

Cosmetics

- Είδη Σεμιναρίων -

Cosmetics

Σεμινάρια Eyelashes extensions

 • Σεμινάριο τρίχα τρίχα ( one by one )

  Διάρκεια 2 ή 3 ημέρες

  Κατά την πρώτη ημέρα η εκπαιδευόμενη λαμβάνει την θεωρητική κατάρτιση όσον αφορά το σύνολο των πληροφοριών, καθώς και των τεχνικών των Eyelashes extensions. Στην συνέχεια ακολουθούν μία ή δύο ημέρες πρακτικής, βάσει την επιλογή της εκπαιδευόμενης (προτείνουμε την επιλογή 2 ημερών πρακτικής για αποτελεσματικότερη εκπαίδευση και καταλληλότερη προετοιμασία).

  ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 500 ΕΥΡΩ

  ΚΟΣΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΕΣ / 700 ΕΥΡΩ

 • Σεμινάριο όγκου ( volume & Russian volume)

  Διάρκεια 1 ή 2 ημέρες

  Για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι απαραίτητη από την εκπαιδευόμενη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου τρίχα-τρίχα, καθώς η θεωρητική κατάρτιση του συνόλου των τεχνικών καλύπτεται από το σεμινάριο τρίχα-τρίχα, στο σεμινάριο volume η εκπαιδευόμενη καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μία ή δύο ημέρες πρακτικής.

  ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ

  ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 450 ΕΥΡΩ

 • Σεμινάριο Stereo

  Διάρκεια 1 ή 2 ημέρες

  Για την παρακολούθηση αυτού του σεμιναρίου είναι απαραίτητη από την εκπαιδευόμενη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου τρίχα-τρίχα, καθώς η θεωρητική κατάρτισητου συνόλου των τεχνικών καλύπτεται από το σεμινάριο τρίχα-τρίχα. Επιπροσθέτως για την τεχνική Stereo καθίσταται απαραίτητη η πρωτίστως παρακολούθηση του σεμιναρίου volume & Russian volume, καθώς στο σεμινάριο stereo γίνεται χρήση της τεχνικής αυτής.Η εκπαιδευόμενη καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μία ή δύο ημέρες πρακτικής.

  ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ

  ΚΟΣΤΟΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ / 450 ΕΥΡΩ

Cosmetics

Σεμινάριο Lash Lift

 • Lash Lift

  Διάρκεια 1 ημέρα

  Το LashLift αποτελεί την πλέον καινοτόμο μέθοδο περμανάντ βλεφαρίδων. Χρησιμοποιώντας μόνο τις φυσικές βλεφαρίδες δίνουμε όγκο και σχήμα , προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αλλά απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 1 ημέρα κατά την οποία καλύπτεται το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης.

  ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ

Cosmetics

Σεμινάρια Hair extensions

 • Hair extensions

  Διάρκεια 1 ημέρα

  Στα σεμινάρια hair extensions η εκπαιδευόμενη καταρτίζεται στην τοποθέτηση extensions μαλλιών με τη καινοτόμο τεχνική των Microrings και συναφών τεχνικών τοποθέτησης. Οι τεχνικές αυτές δεν περιλαμβάνουν χρήση θερμότητας ή κόλλας και έτσι αποτρέπεται η οιαδήποτε καταστροφή των φυσικών μαλλιών και των extensions, κάνοντας τις τεχνικές αυτές την πλέον ασφαλή τεχνική τοποθέτησης Hair extensions. Το σεμινάριο έχει διάρκεια 1 ημέρα κατά την οποία καλύπτεται το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης.

  ΚΟΣΤΟΣ 1 ΗΜΕΡΑΣ / 250 ΕΥΡΩ

Βρηκατε την υπηρεσια που επιθυμειτε?

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε